Dienstag, 16. Juli 2013

Halep Süryani Ortodoks metropoliti Yuhhana İbrahim, Neredeler?

Halep Süryani Ortodoks metropoliti Yuhhana İbrahim, Neredeler?
Bildunterschrift hinzufügen

Zeynep Tozduman -  22 Nisan’da 
 
 22 Nisan’da Türkiye’den Suriye’ye giderken, Halep yakınlarında özgür Suriye ordusu ( ÖSO ) kontrolündeki bölgede, çeçen savaşçılar tarafından kaçırılan, Ortadoğu barışı için çalışan Halep Ortodoks Kilisesi Metropoliti Pavlo Yazıcı ile Halep Süryani Ortodoks metropoliti Yuhhana İbrahim, neredeler?
 
15.07.2013 / 18:55


Türkiye’den Suriye’ye giderken, Halep yakınlarında özgür Suriye ordusu ( ÖSO ) kontrolündeki bölgede, çeçen savaşçılar tarafından kaçırılan, Ortadoğu barışı için çalışan Halep Ortodoks Kilisesi Metropoliti Pavlo Yazıcı ile Halep Süryani Ortodoks metropoliti Yuhhana İbrahim, neredeler? 
Mazlum Süryani halkının metropolitleri için daha kaç pazarlık yapılacak?
AKP’nin yayın organı olan ( üç maymunu oynayan) sabah gazetesinde çıkan, asparagas haberle gündemi bu güne değin oyalamayı başaranlar. Size hiç bir zaman inanmadım/güvenmedim.

Şahsım adına inancım o dur ki, bu 2 metropolit çoktan katledilmiştir. Umarım yanılırım. Yanılmayı ne çok isterim.
Madem mübarek aylardayız… Ne mübarek ama!!! Her gün acı, her gün gözyaşını orucuna katık yapanların, çoğunluk olduğu bir ülkede insan yaşamından daha mübarek ne olabilir ki… Hayatta tek bir dine inanıyorum. O’da vicdandır. 
E be mübarekler! Komşun kan ağlarken bile kandan kına yakanlar... Sizin mübarek dediğiniz oruçlar çarpsın sizi. 

Bir Süryani dostu olarak, bu metropolitlerin akıbetleri belli olana dek yaşanan bu olayları unutmayacağız, unutturmayacağız.
aykiridogrular.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen